Tıbbiyeli Hikmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Biz; Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda Milli Eğitimin genel amaç ve ilkelerine bağlı, Ülkemizin ihtiyaçlarına uygun, nitelikli iş gücüne sahip, teknik insan gücü yetiştirmenin yanında, yüksek öğretime ve hayata hazırlamak için varız.

Misyon: Öğrencilerimizi ekonomik ve teknolojik gelişmelere bağlı olarak; ülkemizin elektrik-elektronik teknolojisi, çocuk gelişimi ve eğitimi, tesisat teknolojisi ve iklimlendirme alanlarında yetiştirip hayata hazırlamaktır. İlçemizin kalifiye eleman ihtiyacını karşılamak.

Başarılar:

Isınma: Okulumuz Kalorifer Sistemiyle Isınmaktadır.
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzun Servisi Yoktur. Öğrencilerimi Taşımalı Eğitim Kapsamında Okulu Gelmektedirler.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Erkek Futbol Takımı İlçe ve İl Düzeyinde Turnuvalara Katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://savastepethmtal.meb.k12.tr

Adres - Cumhuriyet mh. Hasan Ali Türker cd. No 7 PK10580 Savaştepe/BALIKESİR

Öğretim Şekli :Normal - Tam Gün Eğitim

Yerleşim Yeri - Savaştepe İlçesi Balıkesir İl Merkezine 45 Km, Soma İlçe Merkezine 29 Km Uzaklıktadır.

Adres - Cumhuriyet mh. Hasan Ali Türker cd. No 7 PK10580 Savaştepe/BALIKESİR

Ulaşım Karayolu ve Demiryolu İle Ulaşım Sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Savaştepe İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. Balıkesir İline 45 Km Uzaklıktadır.